Garanciák

A rendelő alapeszméje, hogy a gyógyító munkával kapcsolatos garanciák a teljes működési spektrumból adódnak.

A tevékenység alapját minden esetben az ott dolgozók képzettsége, szaktudása, elhivatottsága kell hogy képezze. Munkatársaink, jelentős gyakorlati tapasztalattal, és folyamatos naprakészséggel kezelik a mindig megújuló eszköz és anyagválasztékot. Rendelőnk egyben továbbképző hely is, a VaLiD Dental-Medical Nagykereskedőház Kft. itt rendezi meg rendszeresen a világ minden pontjáról érkező, a legmagasabb szakmai tudást birtokló szakemberek vezetésével folytatott orvos továbbképző programjait. Ennek eredményeként munkatársaink folyamatos információkkal rendelkeznek a legújabb kutatásokról és fejlesztésekről. Külön szakágakra specializálódott munkatársaink segítik egymás munkáját.

Rendelőnkben ennek eredményeként, a fogorvosi szakmában megjelenő legújabb és legfejlettebb eszköz és anyag választék áll rendelkezésre. Csak ízelítőül, 3M, Alpro, Belmont, CEMM Dental Hi-Tech, Diaswiss, Fuji, KERR, Kettenbach, New Life Radiology, Nordisca, Phillips, Sybron Endo, W&H, stb. 

Nagy gondot fordítunk a megelőzésre, szűrésre, gyermekek, fiatalok, felnőttek szájhigiéniával kapcsolatos felvilágosítására. A garanciák érvényesítésének alapja a rendszeres felülvizsgálat elvégzése. Ingyenes szájüregi szűrő napokat szervezünk, igen nagy érdeklődés mellett.

Minden részletre kiterjedő anamnézis (állapotfelmérés) alapján kerülhet csak kialakításra a mindig egyénre szabott kezelési terv, mely előre rögzített árinformációt és árgaranciát biztosít.

Fontos feltétel a garanciák tekintetében, a higiénia, tisztaság, sterilitás. Egy rendkívül jól felszerelt helységben folyik az eszközök fertőtlenítése, sterilizálása. A kezelőegységek, speciális belső biofilm kialakulását gátló technológiával vannak folyamatosan kezelve. Ezzel is biztosítva, az esetleges fertőzések, keresztfertőzések elkerülését. Különös figyelemmel az implantációs és egyéb szájsebészeti tevékenységre. Az ügyfelek csak az előtérben felvett higiénikus lábzsák felvétele után léphetnek be a rendelő területére.

A stabil, professzionális fogtechnikusi háttér, és a munkafolyamatok meghatározott periódusaiban való személyes részvétel eredményeként realizálható a legprecízebb és legesztétikusabb végeredmény.

Rendelőnkben a precíz és nyugodt gyógyító munkát biztosítja, hogy nagy gondot fordítunk a pontosságra, és a munkafolyamatok időbeni tervezésére. A váró helység főként a hozzátartozóknak szolgálja a kényelmét, mert a páciensek 5 percnél tovább sohasem várakozhatnak. Nincs egymásra rendelés. Viszont komolyan szankcionáljuk a késést.

Minden kis részletre odafigyelünk, hogy a tevékenységünk eredményeként a lehető legbiztonságosabb és hosszú időre szóló egészséget tudjunk biztosítani a bennünk bízó fiataloknak, középkorúaknak és időseknek egyaránt.

KLINIKÁK DENT Fogorvosi Szolgáltató Kft.
Rendelőnk: 1083 Budapest, Szigony u. 41.
Adószám: 23584851-1-42
Telefon: +36 30 210-5777

Ő is minket választott

Nagy Vivien